Geri dönüyorum dedi, İsmail Kartal'ı mest etti. Fenerbahçe onun eksikliğini çok hissetmişti

Fenerbahçe'nin devre arasında Rayo Vallecano'ya kiraladığı Miguel Crespo, sarı-lacivertli ekibe geri döneceğini açıkladı. Rade Krunic'in transferinin ardından gözden çıkarılan ancak Fenerbahçe taraftarının orta saha rotasyonunda en çok aradığı isimlerden biri olan Miguel Crespo geri dönme sinyaliyle de İsmail Kartal'ı bir hayli mutlu etti.

Google Haberlere Abone ol
Geri dönüyorum dedi, İsmail Kartal'ı mest etti. Fenerbahçe onun eksikliğini çok hissetmişti
Arşiv

Jorge Jesus döneminde transfer edilen ve Fenerbahçe orta sahasının dinamosu haline gelen Miguel Crespo orta sahaya yapılan transferlerin ardından performansında büyük düşüş yaşamış ve İsmail Kartal tarafından gözden çıkarılmıştı.

Özellikle Rade Krunic'in transferinin ardından kadroda düşünülmeyen Miguel Crespo, İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya kiralanırken sarı-lacivertli kulüpteki geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe taraftarının orta saha rotasyonunda en çok yolunu gözlediği isimlerden biri olan Miguel Crespo, ''Fenerbahçe ile hala sözleşmem var, Rayo'da kiralık olarak forma giyiyorum. Hırslı bir oyuncuyum, beni tanıyan herkes bilir. Eğer burada kalacaksam, Rayo'nun daha üst sıralar için beni ikna etmesi gerekiyor. Aksi takdirde, büyük bir keyifle Fenerbahçe'ye geri döneceğim ve orada savaşacağım'' dedi. 

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 18 maçta görev alan Miguel Crespo, Nordsjaelland karşısında gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin