Fenerbahçe'nin, Al-Ahli'den kiraladığı ve büyük ümitler beslediği Allan Saint-Maximin formaya veda kararı aldı.
Sezon içindeki inişli çıkışlı performansı, yaşadığı sakatlıklar ve Jose Mourinho ile yaşadığı tartışmalar dolayısıyla kadronun bir türlü vazgeçilemeyen ismi olamayan Allan Saint-Maximin, Fenerbahçe'ye kesin bir kararla veda kararı aldı.
Jose Mourinho nedeniyle kiralık sözleşmesi biter bitmez Fenerbahçe ile vedalaşacak olan Allan Saint-Maximin'in, Al-Ahli'ye de dönmek istemediği ve Fransız devi Marsilya'ya transfer olmak istediği öğrenildi.
Şampiyonlar Ligi'nde oynaması muhtemel bir takımda forma giymek isteyen Allan Saint-Maximin'in bu nedenden dolayı tercihini Marsilya'dan kullandığı da iddia edildi. Allan Saint-Maximin bu sezon 31 maçta 4 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.