Galatasaray'ın penaltı beklediği pozisyonda Zorbay Küçük'ün VAR ile konuşması ortaya çıktı

Sivasspor ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği maça Abdülkadir Parmak'ın pozisyonu damga vurdu. Sarı-kırmızılı ekip 67. dakikada Abdülkadir Parmak'ın müdahalesine penaltı çalınmasını beklerken, maçın orta hakemi Zorbay Küçük'ün VAR ile konuşması da ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın penaltı beklediği pozisyonda Zorbay Küçük'ün VAR ile konuşması ortaya çıktı
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Sivasspor ile Galatasaray, Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Koita(P) ve Kerem Demirbay'ın karşılıklı golleriyle birer puanı paylaştı.

Maça damga vuran ve Galatasaray cephesinin yoğun itirazlarda bulunduğu pozisyon ise 67. dakikada gerçekleşti. Abdülkadir Parmak, Halil Dervişoğlu ile yaşadığı ikili mücadele sonrasında yerde kaldı ve Mertens'in önündeki topa eli çarptı. Galatasaray cephesi bu pozisyonun ardından başta Zorbay Küçük olmak üzere yan hakeme büyük itirazlarda bulunurken, Zorbay Küçük pozisyonu devam ettirdi.

Maçın ardından pozisyonun baş aktörü Abdülkadir Parmak, Zorbay Küçük ile arasındaki geçen sohbetin yanı sıra Zorbay Küçük'ün VAR ile iletişime geçmesinin ardından yaşanılanları da anlattı. Abdülkadir Parmak, "Hakem zaten bize direkt söyledi, içeriden izlendiğini ve penaltıyla alakası olmadığını söyledi. Orada Kerem'e anlattım ben de durumu o kadar" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin