Galatasaray'ı peşinde koşturdu, Beşiktaş'a transfer için şimdiden söz verdi. Sezon sonunun ilk transfer çalımı

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'a karşı gösterdiği performansla sarı-kırmızılı ekibin transfer listesine eklenen Angelo Preciado için Beşiktaş harekete geçti. Yeni sezon için çok kuvvetli bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, Sparta Prag forması giyen Angelo Preciado için temaslara başladı. Çek basınında yer alan haberlere göre ise Angelo Preciado, Beşiktaş'a şimdiden evet dedi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ı peşinde koşturdu, Beşiktaş'a transfer için şimdiden söz verdi. Sezon sonunun ilk transfer çalımı

Fernando Santos yönetiminde yeni sezona bomba gibi hazırlanmak isteyen ve yapacağı transferlerle taraftara bu yılı unutturmak isteyen Beşiktaş, Galatasaray'ın yakından takip ettiği Angelo Preciado için harekete geçti.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray'ı saf dışı bırakan Sparta Prag'da iki maçta da ortaya koyduğu performansla yıldızlaşan ve sarı-kırmızılı ekibin transfer listesine eklenen Angelo Preciado için Beşiktaş şimdiden girişimlere başladı. Hem savunmada hem de hücumda Galatasaray'a karşı sergilediği performansla modern bir bek olduğunu kanıtlayan Angelo Preicado, Beşiktaş'tan gelen ilk teklife sıcak baktı.

Çek basınında yer alan habere göre, Beşiktaş'ın önümüzdeki sene yapacağı projelerin içinde olmak isteyen Angelo Preciado şimdiden siyah-beyazlı ekibe transfer için söz verdi. Sparta Prag formasıyla 20 maçta göre Angelo Preciado 3 gol attı, 4 de asist yaptı. 26 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri ise 3 milyon 300 bin Euro.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin