Galatasaray'ı ikinci kez reddedemedi. Mertens'in 10 numaralı forması artık ona emanet

Yaz transfer döneminde Galatasaray'ı reddederek Lazio'ya bedelsiz transfer olan Daichi Kamada, sarı-kırmızılı ekibe haber yolladı. Lazio'da istediği şansı bulamayan ve takımdan ayrılmak isteyen Daichi Kamada'nın menajeri Galatasaray ile pazarlık masasına oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ı ikinci kez reddedemedi. Mertens'in 10 numaralı forması artık ona emanet

Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle elindeki oyuncu sayısı iyice azalan Galatasaray devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için harekete geçerken gündeme yine yeniden Daichi Kamada geldi.

Eintracht Frankfurt ile sözleşmesini uzatmayan ve yaz transfer döneminde hem Galatasaray hem de Lazio ile görüşen Daichi Kamada tercihini Lazio'dan yana kullanmıştı. Lazio ile sözleşme imzaladığına pişman olan Daichi Kamada istediği forma süresini bir türlü bulamayınca takımdan ayrılmaya karar verdi ve menajerine haber yollayarak Galatasaray'a transfer olmak istediğini söyledi.

Lazio'da 22 maçta forma giymesine rağmen çoğu maça yedek olarak başlayan, 1 gol ve 1 asistle sadece iki gole katkı yapabilen Daichi Kamada için Galatasaray satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin