Galatasaray'ı bir çırpıda sildi. Gitmek için izin istedi, Okan Buruk kalması için ısrar bile etmedi

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Tete'nin sarı-kırmızılı formayla serüveni çok kısa sürdü. Okan Buruk'un kadroda düşünmediği Tete, Brezilya ekibi Bahia'dan gelen teklif üzerine ülkesine dönmek için izin istedi. Okan Buruk, kadroda düşünmediği Tete'nin Bahia'ya transfer olmasına onay verdi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ı bir çırpıda sildi. Gitmek için izin istedi, Okan Buruk kalması için ısrar bile etmedi

Transferde gaza basan Galatasaray kadrodaki eksik noktalara takviye yapmaya devam ederken Tete'nin bir anda ortaya attığı ayrılık isteği Okan Buruk'u şaşkına çevirdi.

Galatasaray, Fenerbahçe ile girilen transfer yarışında Tete'yi bedelsiz olarak kadrosuna katmış ve yaz transfer döneminde büyük ses getirmişti. Bir dönem piyasa değeri 28 milyon Euro'ya kadar çıkan Tete'nin, Galatasaray formasıyla gösterdiği performans ise tam bir hayal kırıklığı yarattı.

Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag karşısında attığı gol haricinde Galatasaray taraftarının eleştirilerine maruz kalan Tete, Okan Buruk ile görüşerek ülkesine dönmek istediğini söyledi. Okan Buruk bu sezon birçok maçta forma şansı verdiği ancak beklediği performansı bir türlü alamadığı Tete'nin takımdan ayrılmasına hemen onay verdi.

Brezilya ekibi Bahia'nın radarında olan Tete, ülkesine dönmek için gün sayarken Galatasaraylı kurmaylar bedavaya aldıkları Tete'nin bonservis bedelini 8-9 milyon Euro bandı arasında belirledi. Bahia'ya transfer olmak Brezilya ekibinin teklifini dört gözle bekleyen Tete, Galatasaray formasıyla bu sezon 29 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin