Galatasaray'dan Victor Osimhen'e tarihte görülmemiş teklif. Kabul ederse bir ilk olacak

Galatasaray, bonservisini almak istediği Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen'e görülmemiş bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Osimhen teklifi kabul ederse kendi bonservisinden pay alacak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan Victor Osimhen'e tarihte görülmemiş teklif. Kabul ederse bir ilk olacak
Arşiv

Kiralık sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan Victor Osimhen'i gelecek sezon da takımda tutmak için her yolu deneyen Galatasaray'da yönetimin yeni bir formül bulduğu öğrenildi.

Milliyet'in haberine göre; Gaziantep’te tribünlerin ‘Taraftar çıldırdı Osimhen’i istiyor’ tezahüratını yaptığı tecrübeli futbolcuyu ikna etmekte kararlı olan sarı-kırmızılılar finansal olarak cazip bir model geliştirdi. 

Haberin detayında sarı kırmızılıların, karar vermek için ligin bitmesini bekleyen dünyaca ünlü golcüye, “Biz Napoli’ye senin çıkış bedelini (75 milyon Euro) ödemeye hazırız. Seninle de uzun süreli anlaşma yapmak istiyoruz. Avrupa’nın devlerinin seni istediğini de biliyoruz. Şampiyonlar Ligi’ndeyiz ve bu seneyi çok önemsiyoruz. En azından 1 sene bizde oynarsın sonra istediğin takıma gidersin. Sana vereceğimiz yıllık ücretin yanı sıra satışından da pay verelim ve kendi bonservisine de ortak olursun." teklifini sunacakları kaydedildi.

Böylece önümüzdeki yıl 75 milyon Euro'nun üzerindeki bir satıştan Napoli’ye ödenecek kısmın çıkarılıp, edilecek kârdan da Osimhen’e yüzde 40 civarında bir bedel teklif edilecek. Osimhen’in bonservisi alınır ve seneye Galatasaray tarafından 100 milyon Euro'ya satılırsa futbolcu da ekstradan 10 milyon Euro alacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin