Galatasaray'dan kadroya yerli takviye. Okan Buruk, Süper Lig'in tozunu attıran isme formayı giydirdi

Trendyol Süper Lig'in zirvesinde oturan Galatasaray'da Okan Buruk gelecek sezon muhakkak Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın'ın kadroya eklenmesini istedi. Alanyaspor formasıyla özellikle son maçlarda müthiş performans ortaya koyan Oğuz Aydın transferi için Okan Buruk bizzat devreye girecek.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan kadroya yerli takviye. Okan Buruk, Süper Lig'in tozunu attıran isme formayı giydirdi
Arşiv

En yakın rakibi Fenerbahçe'nin iki puan önünde liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluk yarışında ipleri elinde tutan Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları da şimdiden başladı.

Kadrodaki yerli rotasyonunu daha da genişletip elindeki kadroyu güçlendirmek isteyen Okan Buruk yönetimden Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın'ın transferini istedi.

Son 4 maçta 4 kez fileleri havalandıran ve Alanyaspor'da tüm dikkatleri üzerine çeken Oğuz Aydın'ın transfer görüşmelerinde de bizzat devreye gireceği öğrenilen Okan Buruk genç oyuncunun kesinlikle kadroya katılmasını istiyor. Kariyerinde bir merdiven atlamak isteyen Oğuz Aydın'ın da, Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi.

2021 yılından bu yana Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın bu sezon Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 30 maça çıktı. Oğuz Aydın bu maçlarda 7 gol ve 5 asistle takımına katkı verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin