Galatasaray'dan ayrılıyor. Formasına tam kavuştu derken, Okan Buruk satma kararı aldı

Davinson Sanchez'in yokluğunda yeniden formasına kavuşan ve başarılı bir performans gösteren Victor Nelsson'a, Napoli talip oldu. Performansından memnun olduğu Victor Nelsson'a gelen 15 milyon Euro'luk teklif Okan Buruk'un aklını karıştırdı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan ayrılıyor. Formasına tam kavuştu derken, Okan Buruk satma kararı aldı
Arşiv

Sezon başında oldukça fazla eleştirilen ve Davinson Sanchez'in transferiyle formanın yüzünü unutan Victor Nelsson için Napoli devreye girdi.

Galatasaray'ın en çok eleştirilen isimlerinden biri olan ve yaz döneminde Okan Buruk'un elini sıkmayarak tüm dikkatleri üzerine çeken Victor Nelsson son haftalardaki performansıyla eski günlerinden adeta kesitler sundu. Sanchez'in uzun süreli sakatlığının ardından Okan Buruk'un yeniden şans verdiği Victor Nelsson başarılı performansının ardından Napoli'nin radarına girdi.

Serie A'nın son şampiyonu Napoli bu sezon yarıştan oldukça uzak kalınca takımı güçlendirmenin yollarını şimdiden aramaya başladı ve Victor Nelsson için Galatasaray'a 15 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. Danimarkalı stoperin performansından memnun olan Okan Buruk'un, Napoli'nin teklifi karşısında aklının karıştığı ve Nelsson'u elden çıkarabileceği öğrenildi.

Bu sezon 25 resmi maçta forma giyen Nelsson 1 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin