Galatasaray'dan ayrı kalamadı, bedava dönmeyi kabul etti. Okan Buruk şapkadan tavşan çıkardı

Sezon sonu kadrosunu daha da kuvvetlendirmek isteyen Galatasaray'da Okan Buruk kadroya Marcao'nun eklenmesini istedi. Galatasaray'dan rekor bir bonservisle Sevilla'ya transfer olan ancak İspanya'da aradığını bulamayan Marcao kiralık olarak sarı-kırmızılı ekibe dönmeyi kabul etti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'dan ayrı kalamadı, bedava dönmeyi kabul etti. Okan Buruk şapkadan tavşan çıkardı

Abdülkerim Bardakcı, Victor Nelsson ve Davinson Sanchez'e şimdiden birçok teklif alan Galatasaray oluşabilecek stoper sıkıntısına karşın rotayı eski yıldızı Marcao'ya çevirdi.

13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Sevilla'ya giden ancak üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle İspanyol ekibinde bir türlü düzenli forma şansı bulamayan Marcao yeniden Galatasaray'a dönmek için adeta gün saymaya başladı. Okan Buruk'un talimatı üzerine Marcao için Sevilla ile görüşmelere başlayan Galatasaray transferde önemli bir yol kat etti.

Kiralık olarak Galatasaray'a dönmeye çok hevesli olan Marcao'nun transferi için İspanyol basınında yer alan bilgilere göre sarı-kırmızılı ekip herhangi bir kiralama ücreti de ödemeyecek. 2022'de Sevilla'ya transfer olan Marcao yalnızca 20 maçta görev aldı ve 212 dakika sahada kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin