Galatasaray'da yapamadı ve ayrılık kararı aldı. Burak Yılmaz hemen görüşmelere başladı

Son maçlarda forma şansı bulmasına rağmen çok etkisiz bir performans ortaya koyan Halil Dervişoğlu, Galatasaray'da gözden çıkarıldı. Taraftarın da gösterdiği yoğun tepkilerden bunalan Halil Dervişoğlu için Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz devreye girdi. Burak Yılmaz'ın, Halil Dervişoğlu ile görüşerek deneyimli oyuncuyu transfer ikna ettiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da yapamadı ve ayrılık kararı aldı. Burak Yılmaz hemen görüşmelere başladı
Anadolu Ajansı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bandırmaspor karşısında gol sevinci yaşamasına rağmen taraftarın yoğun tepkisine maruz kalan Halil Dervişoğlu, Galatasaray kariyerini noktalamaya karar verdi.

Galatasaray'da daha önce iki kez kiralık olarak forma giyen ve yaz transfer döneminde bonservisiyle kadroya katılan Halil Dervişoğlu saha içindeki tavırları ve yaptığı son tercihleri yüzünden taraftarı çılgına çevirdi. Bandırmaspor maçında Carlos Vinicius'a vermediği pas nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kalan Halil Dervişoğlu sarı-kırmızılı formaya veda etmeyi kafasına koyarken deneyimli oyuncu için Burak Yılmaz devreye girdi.

Geçtiğimiz haftalarda Kayserispor macerasına başlayan Burak Yılmaz takımıyla ilk iki maçta iki beraberlik alırken kadroyu daha da güçlendirmek için gözünü Halil Dervişoğlu'na dikti. Galatasaray'ın kapısını kiralık teklifiyle çalmaya hazırlanan Kayserispor'da, teknik direktör Burak Yılmaz, Halil Dervişoğlu ile önceden bir görüşme yaparak transfer için adeta söz kesti.

Kayserispor, Halil Dervişoğlu transferini önümüzdeki günlerde resmiyete dökmeyi planlarken 24 yaşındaki oyuncu bu sezon Galatasaray formasıyla 20 maçta 4 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin