Galatasaray'da yapamadı, Eyüpspor'da vazgeçilmez olacak. Arda Turan'ın ikna turu kısa sürdü

Sezonu kiralık olarak Basel'de geçiren ve Galatasaray'a geri dönmeye hazırlanan Yusuf Demir için Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan devreye girdi. Galatasaray'ın kadrosunda düşünülmeyen Yusuf Demir için sarı-kırmızılı ekiple masaya oturmaya hazırlanan Arda Turan, Yusuf Demir ile ilk görüşmesinde olumlu yanıt aldı. Galatasaray'ın büyük ümitlerle transfer ettiği ancak beklentinin altında kalan Yusuf Demir'in transferine onay vereceği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da yapamadı, Eyüpspor'da vazgeçilmez olacak. Arda Turan'ın ikna turu kısa sürdü
Anadolu Ajansı

İlk teknik direktörlük deneyiminde Eyüpspor'u şampiyon yaparak Trendyol Süper Lig'e çıkarmayı başaran Arda Turan ligde kalıcı bir takım oluşturmak için şimdiden çalışmalarına başlarken, Galatasaray'da bir türlü göze giremeyen Yusuf Demir'e kanca taktı.

Galatasaray'ın 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Yusuf Demir, sarı-kırmızılı ekipte bekleneni veremeyince Basel'e kiralandı ancak İsviçre ekibi de Yusuf Demir'in performansından memnun kalmadı.

Yeni sezonda Okan Buruk'un kesinlikle kadroda düşünmediği Yusuf Demir için ise sürpriz bir şekilde Arda Turan devreye girdi. Yapacağı nokta transferlerle Eyüpspor'u iddialı bir takım haline getirmek isteyen Arda Turan, Yusuf Demir ile ilk görüşmesinde genç oyuncudan olumlu yanıt aldı.

Okan Buruk'un da yeni sezonda kadroda düşünmediği Yusuf Demir'in transferine onay vereceği öğrenildi. Sezonu Basel formasıyla tamamlayan Yusuf Demir 13 maçta yalnızca 1 gol ve 1 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin