Galatasaray'da savunma hattı çöktü. Eksikler Okan Buruk'un canını sıkıyor

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da savunma hattındaki eksikler Okan Buruk'un canını sıktı. Çaykur Rizespor maçında Abdülkerim Bardakcı ve Serge Aurier'in forma giyemeyeceği kesinleşti. Davinson Sanchez'in durumu ise durumu yarın belli olacak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da savunma hattı çöktü. Eksikler Okan Buruk'un canını sıkıyor
Arşiv

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'u savunma hattındaki eksikler nedeniyle sıkıntı sardı.

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, sakatlığı geçmeyen Abdülkerim Bardakcı'nın Çaykur Rizespor karşısında kesin olarak forma giyemeceğini söyledi. Yener İnce ayrıca Davinson Sanchez'in durumunun da perşembe günü yapılacak test sonrasında belli olacağını ifade etti.

SERGE AURIER'IN SON DURUMU

Galatasaray'ın yeni transferlerinden olan ancak sakatlığı nedeniyle henüz forma giyemeyen Serge Aurier'in de, iki hafta daha sahalardan uzak kalacağı ve milli aranın ardından takıma döneceği ifade edildi.

''ICARDI SAKATLIĞINI ATLATTI''

Mauro Icardi hakkında da konuşan Yener İnce, ''Icardi'nin ayak bileğindeki konu bitti. Tedavisini mükemmel bir şekilde tamamladık. Dönem dönem adele sertliği olabiliyor ama bu her futbolcuda oluyor. 46 maça çıktık normal, Icardi'nin şu an bir sakatlığı yok'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin