Galatasaray'da kalmayacağım dedi, Okan Buruk anında ayrılığa izin verdi. Bavulunu toplayıp gidiyor

Aston Villa'nın satın alma opsiyonunu kullanmadığı Nicolo Zaniolo, Galatasaray'a dönmeye hazırlanırken İtalyan yıldız flaş bir karar verdi. İtalya'yı özlediğini söyleyen Nicolo Zaniolo, Okan Buruk ile konuşarak Fiorentina ile transfer görüşmelerine izin verilmesini istedi. Nicolo Zaniolo'nun bu kararı karşısında şaşkına dönen Okan Buruk sarı-kırmızılı formayı giymek istemeyen Zaniolo'nun transferine onay verdi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da kalmayacağım dedi, Okan Buruk anında ayrılığa izin verdi. Bavulunu toplayıp gidiyor
Arşiv

Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya satın alma opsiyonuyla kiraladığı Nicolo Zaniolo sözleşmedeki 'belirli sayıda ilk 11'de maça çıkma' şartını sağlayamadığı için Galatasaray'a geri dönmeye hazırlanırken İtalyan oyuncu geleceği açısından flaş bir karar verdi.

Galatasaray'ın büyük ümitlerle transfer ettiği ve geçtiğimiz sezon Fenerbahçe derbisindeki performansıyla akıllarda kalan Nicolo Zaniolo, Okan Buruk ile görüşerek Galatasaray'dan ayrılmak istediğini dile getirdi. 

İtalya'yı özlediğini ve Fiorentina ile transfer görüşmelerine izin verilmesi istenen Nicolo Zaniolo'nun isteğini geri çevirmeyen Okan Buruk, 24 yaşındaki yıldız oyuncunun böylelikle takımdan ayrılmasına izin verdi.

Galatasaray'ın 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 12 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin