Galatasaray'da eksik listesi iyice kabardı. Konyaspor maçında yıldızlar forma giyemeyecek

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da eksiklerin sayısı Okan Buruk'un başını ağrıtıyor. Galatasaray, Konyaspor karşısında başta Mauro Icardi olmak üzere; Davinson Sanchez, Sacha Boey, Lucas Torreira, Cedric Bakambu, Hakim Ziyech ve Sergio Oliveira'dan yararlanamayacak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da eksik listesi iyice kabardı. Konyaspor maçında yıldızlar forma giyemeyecek
Arşiv

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Konyaspor'u ağırlayacak olan Galatasaray maçın hazırlıklarını sürdürürken takımdaki eksikler Okan Buruk'u kara kara düşündürüyor.

Konyaspor karşısında sarı kart cezası nedeniyle Sacha Boey ve Lucas Torreira forma giyemeyecek isimler arasında yer alırken; Cedric Bakambu ve Hakim Ziyech, Afrika Kupası'na gittiğinden dolayı kritik maçta şans bulamayacak.

Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Mauro Icardi'nin yanı sıra sakatlığını atlatamayan Davinson Sanchez ve ameliyat olan Sergio Oliveira da bu maçta forma giyemeyecek.

MAURO ICARDI'NIN DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Galatasaray, Mauro Icardi'nin sakatlığından dolayı bir süre forma giyemeyeceğini duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig'in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi'nin yapılan göz hastalıkları, kulak-burun-boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir. Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir." denildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin