Galatasaray'da büyük kriz. Sözleşmesinin feshini istedi, ne yönetim ne de Okan Buruk ikna edebildi

Çaykur Rizespor karşısında gol sevinci yaşasa da son haftalarda ortaya koyduğu performansla eleştirilen Mauro Icardi hakkında sürpriz bir gerçek ortaya çıktı. Alacaklarının ödenmemesi nedeniyle Galatasaray'a ihtarname çeken Mauro Icardi, Okan Buruk ile konuşarak sözleşmesinin de feshini istedi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da büyük kriz. Sözleşmesinin feshini istedi, ne yönetim ne de Okan Buruk ikna edebildi
Arşiv

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın hücum yükünü tek başına sırtlayan Mauro Icardi bu sezon gollerine devam etse de eleştirilerin odağındaki isimlerden birisi oldu.

Özellikle sakatlık döneminde yurt dışına çıkıp ailesiyle tatil fotoğrafları paylaşan Mauro Icardi hakkında ortaya çok ilginç bir gerçek çıktı. Alacaklarının uzun süredir ödenmemesi nedeniyle Galatasaray'a ihtarname çeken Mauro Icardi kulüpteki herkesi şok etti. Okan Buruk ile konuşmasının ardından performansına odaklanmaya devam eden Mauro Icardi bu kez de Galatasaray'ı sözleşme feshiyle tehdit etti.

Galatasaray'dan yaklaşık 5 milyon Euro alacağı bulunan Mauro Icardi'nin sarı-kırmızılı takımdaki geleceği şu an için merak konusu oldu. Bu sezon 37 maçta forma giyen Mauro Icardi 21 gol ve 10 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin