Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşti. Angelino yeni takımıyla sözleşme imzaladı

Galatasaray'da beklenen performansı gösteremeyen Angelino'nun yeni durağı İtalyan devi Roma oldu. Angelino sezon sonuna kadar Roma'nın başarısı için ter dökecek.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşti. Angelino yeni takımıyla sözleşme imzaladı

Galatasaray'ın sözleşmesindeki zorunlu opsiyon maddesini aktif etmemek için şans vermediği Angelino'nun yeni takımı belli oldu.

İtalyan devi Roma, Leipzig'den Angelino'yu renklerine bağladığını resmen açıkladı. Sezonun ilk yarısında Galatasaray forması giyen sol bek, sezon sonuna kadar Roma'da kiralık olarak oynayacak.  

Transfer sonrası yaptığı açıklamada Angelino, "Roma ismini duyduğumda en ufak bir tereddüt dahi yaşamadım. Ve bugün, inanılmaz bir geçmişi olan ve şampiyonluklarla dolu bir maziye sahip olan harika bir kulübe katılmak beni gururlandırıyor. Teknik direktörümüz ve yeni takım arkadaşlarımla bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum'' dedi.

Galatasaray'ın Angelino için Leipzig ile yaptığı anlaşmada 27 yaşındaki futbolcunun 20 maça çıkması durumunda 6 milyon euro'luk satın alma opsiyonu yer alıyordu. Angelino, son olarak 12 Aralık'taki Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag karşılaşmasında sarı-kırmızılılardaki 19. maçına çıkmış ve opsiyon nedeniyle daha sonra forma şansı bulamamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin