Galatasaray'a transferi bu kez Dries Mertens yapıyor. Telefonu açtı, imza attırmak Erden Timur'a kaldı

Galatasaray taraftarının sevgilisi Dries Mertens, Napoli'de 9 yıl boyunca birlikte forma giydiği Lorenzo Insigne'ye transfer telefonu açtı. Galatasaray'da muazzam bir takım ortamının bulunduğunu Lorenzo Insigne'ye söyleyen Mertens yıldız futbolcunun aklını çeldi. Başkanvekili Erden Timur da bu gelişmenin ardından hemen Insigne ile temasa geçti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'a transferi bu kez Dries Mertens yapıyor. Telefonu açtı, imza attırmak Erden Timur'a kaldı
Anadolu Ajansı

36 yaşında olmasına rağmen bu sezon Galatasaray'ın en çok mücadele gösteren isimlerinden birisi olan Dries Mertens, Napoli'de 9 yıl boyunca forma giydiği Lorenzo Insigne'yi Galatasaray'a getirmek için büyük çaba harcıyor.

Şu ana kadar gösterdiği performansla Galatasaray'ın değişilmez isimlerinden birisi olan Mertens tecrübesini kullanarak bu kez de transfer konusuna el attı. Mertens, Napoli'nin başarısı için yıllarca ter döktüğü en yakın arkadaşı Lorenzo Insigne'ye telefon açarak Galatasaray'a gelmesini söyledi.

MLS Ligi takımlarından Toronto'da forma giyen Lorenzo Insigne, Avrupa'ya dönmek istediği için Mertens'in bu telefonuna olumlu yanıt verdi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından da Galatasaray'ın ''transfer sihirbazı'' Erden Timur yıldız isim için hemen girişimlere başladı. Napoli efsaneleri arasında yer alan Insigne, İtalyan ekibiyle 434 maça çıkarken 122 gol ve 95 asist üretti. Insgine ayrıca Napoli formasıyla da üç kez kupa sevinci yaşadı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin