Galatasaray'a geri dönüyor. Yeni takımında istenmeyen adam ilan edildi

Büyük umutlarla transfer edilip İsviçre ekibi Basel'e kiralanan Yusuf Demir yeniden Galatasaray'a geri dönmeye hazırlanıyor. Basel formasıyla da beklentilerin çok altında kalan Yusuf Demir, teknik direktör Fabio Celestini'nin gözüne giremeyince kredisi tükendi ve kiralık sözleşmesinin feshedilip Galatasaray'a geri gönderilmesine karar verildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'a geri dönüyor. Yeni takımında istenmeyen adam ilan edildi

Galatasaray'ın 2022 yılında 6 milyon Euro'ya Rapid Wien'den transfer ettiği Yusuf Demir hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana ele geçirdiği forma şanslarını iyi kullanamayan Yusuf Demir, Basel'e kiralanmış ve genç oyuncu için Cimbom yeni bir sayfa açmıştı.

İsviçre ekibi Basel'de Fabio Celestini'nin gözüne giremeyen Yusuf Demir görev aldığı 11 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koyunca, genç oyuncunun Basel dönemide kapandı.

İSMİ DAHA ÖNCE SÜPER LİG EKİPLERİYLE ANILMIŞTI

Yusuf Demir, Basel'e kiralanmadan önce yaz döneminde ismi Ümraniyespor, Pendikspor ve Trabzonspor gibi kulüplerle de anılmıştı. Yusuf Demir, Galatasaray formasıyla ise sadece 6 maçta görev alıp 129 dakika sahada kalmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin