Galatasaray'a geri dönüyor. Konyaspor maçını tribünden izleyip imza öncesi mesajı verdi

Adana Demirspor ile yollarını ayırdıktan sonra birçok Süper Lig ekibi ile adı anılan Younes Belhanda, Galatasaray'ın maçını tribünden takip etti. Younes Belhanda uzun süre formasını giydiği Galatasaray'a geri dönüp dönmeyeceği hakkında da açıklamada bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'a geri dönüyor. Konyaspor maçını tribünden izleyip imza öncesi mesajı verdi

Adana Demirspor ile yollarını ayırdıktan sonra hangi takım imza atacağı merakla beklenen Younes Belhanda, Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanan mücadeleyi tribünden takip etti.

Şu an boşta olan ve henüz bir takımla sözleşme imzalamayan Younes Belhanda'nın ismi başta Trabzonspor olmak üzere Süper Lig'de mücadele eden birçok kulüple de anıldı. Galatasaray'ın özellikle orta sahada yaşadığı sorun nedeniyle bazı taraftarların takımda yeniden görmek istediği Younes Belhanda, sarı-kırmızılı takımla ilgili açıklamalarda bulundu.

Younes Belhanda, ''Henüz bir takımla anlaşmadım. Hakkımda hayırlısı olsun. Bugün Galatasaray maçına bir futbolsever olarak geldim. Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum'' dedi. Adana Demirspor formasıyla 20 maçta görev alan Younes Belhanda 3 gol ve 4 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin