Galatasaray yıllardır süren hayalini gerçekleştirdi. 218 gol atan isim Süper Lig'in altını üstüne getirecek

Şampiyonluk yolunda avantajını koruyan ve kadrosunu daha da güçlendirmeye çalışan Galatasaray, Al-Nassr'da mutsuz olan ve Avrupa'ya dönmek isteyen Sadio Mane'nin peşine düştü. Galatasaray, menajerler aracılığıyla Sadio Mane'ye kiralama teklifi yaparken yeniden Avrupa'ya dönmeyi kafasına koyan Sadio Mane'nin teklife ilk etapta olumlu cevap verdiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray yıllardır süren hayalini gerçekleştirdi. 218 gol atan isim Süper Lig'in altını üstüne getirecek
Arşiv

Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe ile müthiş bir yarışın içinde olan Galatasaray önümüzdeki sezon için de kadrosunu yıldızlarla donatmak için çalışmalara başlarken transfer listesinin ilk sırasına Sadio Mane eklendi.

Suudi Arabistan furyasına katılan ve transferinden kısa bir süre sonra ülke yaşamına ayak uyduramayarak Avrupa'ya geri dönmek isteyen Sadio Mane için Galatasaray hemen devreye girdi. 

Daha önceki senelerde de Türk takımlarıyla ismi geçen Sadio Mane'nin, Al-Nassr'dan ayrılmak istemesi ve takımda mutsuz olması nedeniyle Galatasaray menajerler aracılığıyla ilk etapta Senegalli oyuncuya kiralama teklifinde bulundu. 

Kariyerinde başta Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olmak üzere Premier Lig ve Bundesliga zaferleri barındıran Sadio Mane, 528 maçta 218 gol ve 104 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin