Galatasaray ve Fenerbahçe istedi, Fernando Santos çağırınca Beşiktaş'a geldi

Trendyol Süper Lig'de kötü günler geçiren Beşiktaş transferde gaza basmaya hazırlanıyor. Önceki transfer dönemlerinde adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan William Carvalho, Beşiktaş'a evet dedi. Fernando Santos'un eski öğrencisi William Carvalho'ya ilk 11 garantisi verdiği de öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray ve Fenerbahçe istedi, Fernando Santos çağırınca Beşiktaş'a geldi
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de son üç maçta gol atma başarısı gösteremeyen ve kötü günler yaşayan Beşiktaş, Fernando Santos önderliğinde transfer çalışmalarına devam ediyor.

Orta sahadaki yetersiz kadro derinliğinin ardından Fernando Santos, Portekiz Milli Takımı'nda birlikte çalıştığı ve çok beğendiği William Carvalho'yu siyah-beyazlı formaya giymeye ikna etti. Önceki transfer dönemlerinde Galatasaray ve Fenerbahçe ile adı anılan William Carvalho'nun ilk 11'de oynama garantisinin ardından Beşiktaş'ı seçmekte zorlanmadığı da öğrenildi.

3.5 YILLIK İMZA ATILACAK

Geçtiğimiz sezonun Real Betis kadrosunda vazgeçilmeyen isimlerden birisi olan ve 43 maçta forma giyen William Carvalho bu sezon pek fazla süre şansı bulamazken son üç maçta da kadroya alınmadı. Fernando Santos ile yeniden çalışmak can atan William Carvalho'nun, Beşiktaş'a 3.5 yıllık imza atacağı iddia edildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin