Galatasaray transferi bitirdi, Okan Buruk muradına erdi. İki yıllık sözleşme imzalandı

İç transferde hareketli günler geçiren Galatasaray'da, Fernando Muslera belirsizliği ortadan kalktı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera, Okan Buruk ile görüşerek sarı-kırmızılı takımla olan mukavelesini uzatma kararı aldı. Fernando Muslera'nın önümüzdeki günlerde Galatasaray ile iki yıllık yeni sözleşme imzalaması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray transferi bitirdi, Okan Buruk muradına erdi. İki yıllık sözleşme imzalandı
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyetle şampiyonluk yolunda bir üç puanı daha hanesine yazdıran Galatasaray'da iç transfer hareketliliği yaşanıyor.

Lucas Torreira, Kaan Ayhan ve Barış Alper Yılmaz gibi isimlerle görüşmelerini sürdüren Galatasaray, takım kaptanı Fernando Muslera'yı yeni sözleşme imzalamaya ikna etti. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera, Okan Buruk ile görüşmesinin ardından sarı-kırmızılı ekiple iki yıllık yeni mukavele imzalamaya ikna oldu.

Fernando Muslera yeni imzalayacağı sözleşmeye göre Galatasaray'dan 1.5-2 milyon Euro arasında para kazanacak. 

DURSUN ÖZBEK DE AÇIKLAMA YAPTI

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fernando Muslera hakkında da çok net konuştu. Dursun Özbek, ''Muslera'nın sözleşmelerini uzatacağız. Muslera ile bizzat ben de görüştüm. Galatasaray'a hizmet etmeye devam edecek'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin