Galatasaray transferi anında bitirdi. Okan Buruk eksik var dedi, Erden Timur hemen halletti

Sacha Boey'i rekor bir bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray'da Başkanvekili Erden Timur sağ bek transferini çok çabuk çözdü. Erden Timur, Premier Lig'de Nottingham Forest forması giyen Neco Williams ile prensipte anlaşma sağladı.

Medyatava Özel Galatasaray transferi anında bitirdi. Okan Buruk eksik var dedi, Erden Timur hemen halletti
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile müthiş bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, sağ bek pozisyonu için de çalışmalarını dikkatli bir şekilde devam ettiriyor.

Sacha Boey'in takımdan ayrılmasının ardından sağ bek bölgesi için hemen transfer piyasasını araştırmaya başlayan Galatasaray'da Başkanvekili Erden Timur sorunu çok çabuk çözdü.

Okan Buruk'un Gaziantep FK maçının bitişiyle, ''Eksiklerimiz var, transfer döneminde bu eksikleri kapatmak istiyoruz'' sözlerinin ardından Erden Timur, Nottingham Forest forması giyen Neco Williams için İngiliz kulübüyle temasa geçti.

Nottingham Forest'ın 20 milyon Euro bonservis isteğine karşılık Erden Timur, satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunarken İngiliz ekibinde süreleri oldukça azalan Neco Williams, sarı-kırmızılı takıma olumlu yanıt verdi.

İki tarafın transfer için görüşmeleri devam ederken, bu sezon Nottingham Forest formasıyla 16 maçta görev alan Neco Williams 1 asistle mücadele etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin