Galatasaray taraftarını korkutan açıklama. Abdülkerim Bardakcı'ya dev talip

Galatasaray'ın bu sezon vazgeçilmez ismi olan ve son oynanan Konyaspor maçında attığı iki golle takımına galibiyeti getiren Abdülkerim Bardakcı dev kulüplerin transfer listesine girdi. Abdülkerim Bardakcı'nın temsilcisi olan FIFA menajeri Uğur Avadan, tecrübeli stoperin Atalanta'nın transfer listesinde olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray taraftarını korkutan açıklama. Abdülkerim Bardakcı'ya dev talip
Anadolu Ajansı

Galatasaray ilk 11'inin bu sezon vazgeçilmez ismi olan ve formasını kimselere kaptırmayan Abdülkerim Bardakcı ortaya koyduğu performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Konyaspor maçında attığı iki golle savunmacı kimliğinin yanına bir de golcü kimliğini ekleyen Abdülkerim Bardakcı, Atalanta'nın transfer listesine girdi.

Abdülkerim Bardakcı'nın temsilcisi olan FIFA menajeri Uğur Avadan, ''Abdülkerim'in Konyaspor maçındaki performansı bizi şaşırtmadı; çünkü Konyaspor'da oynadığı dönemden bu yana çok iyi performans sergiliyor. Onu Sergio Ramos'a benzetiyoruz. Zaten Ramos'u çok seviyor. Atalanta, Abdülkerim'i izleyen kulüplerden bir tanesi... İlgilenen başka İtalyan takımları da var. Ama çok net bir şey olmadığı taktirde sezon sonunu görmek lazım. Sezon sonu daha net konuşabiliriz'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Avadan, ''Abdülkerim şu an da sadece Galatasaray'daki hedeflerine konsantre. Zaten talip olan kulüplerin yapması gereken de Galatasaray yönetimi ile konuşmaktır'' ifadelerini kullandı.

Milli futbolcu Abdülkerim Bardakcı, bu sezon çıktığı 28 maçta 2 bin 367 dakika sahne alırken, 4 golle hücuma katkı sağladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin