Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor'a gol yağdırdı. Kerem Demirbay kariyerinde ilki yaşadı

Trendyol Süper Lig'de 29. haftanın açılış maçında Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Galatasaray mücadeleden 6-2'lik skorla galip ayrılırken, Kerem Demirbay kariyerinde ilk kez hat-trick yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor'a gol yağdırdı. Kerem Demirbay kariyerinde ilki yaşadı

Trendyol Süper Lig'de 29. haftanın açılış maçında lider Galatasaray kendi saha ve seyircisi önünde Çaykur Rizespor'u ağırladı.

Tam sekiz gole sahne olan müthiş maçta Galatasaray sahadan 6-2'lik skorla galip ayrılan taraf oldu. Galatasaray'a üç puanı getiren golleri Köhn, Torreira, Kerem Demirbay(3) ve Icardi kaydetti. Çaykur Rizespor'un golleri ise Hojer ve Olawoyin'den geldi.

Galatasaray bu galibiyetin ardından puanını 78 yaptı ve en yakın takipçisi Fenerbahçe ile puan farkını maç fazlasıyla beşe çıkardı. Çaykur Rizespor ise bu sonuçla 39 puanda kaldı. Sarı-kırmızılı ekip önümüzdeki hafta Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak, Çaykur Rizespor ise evinde Gaziantep FK'yı konuk edecek.

KEREM DEMİRBAY'DAN KARİYER GECESİ

Çaykur Rizespor karşısında biri penaltıdan olmak üzere ceza sahası dışından da mükemmel iki gol atan Kerem Demirbay kariyerinde ilk kez hat-trick yapmayı başardı.

KÖHN İLK KEZ GOL SEVİNCİ YAŞADI

Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn ise iyi performansını Çaykur Rizespor karşısında golle süsledi. Transfer olduğu günden bu yana Galatasaray taraftarının sevgilisi haline Derrick Köhn, Çaykur Rizespor karşısında takımının ilk golünü kaydeden isim oldu.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Galatasaray-Çaykur Rizespor maçında ilk düdük sesi geldi ve maç başladı.

9' Galatasaray gol perdesini erken açtı. Ceza sahası dışından nefis bir vuruşla topu ağlara gönderen Köhn, Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor'a gol yağdırdı. Kerem Demirbay kariyerinde ilki yaşadı

23' Galatasaray'da sakatlanan Kaan Ayhan oyuna devam edemedi. Kaan Ayhan'ın yerine oyuna Wilfried Zaha dahil oldu.

31' Galatasaray farkı ikiye çıkardı. Zaha'nın şutunda Gökhan'ın sektirdiği topu iyi takip eden Torreira net bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi.

36' Çaykur Rizespor gole yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Akintola'nın sol ayağıyla yaptığı sert vuruş çerçeveyi bulmadı.

38' Çaykur Rizespor farkı bire indirdi. Duran top organizasyonunda Shelvey'nin pasında ceza sahası dışından çok sert bir vuruş çıkaran Hojer skoru 2-1 yaptı.

40' İstanbul'da goller yağmur gibi! Bu kez ceza sahası dışından çok şık bir plase vuruş yapan Kerem Demirbay, Galatasaray'ın üçüncü golünü kaydeden isim oldu.

Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor'a gol yağdırdı. Kerem Demirbay kariyerinde ilki yaşadı - Resim : 2

45' Galatasaray'da sahneye yine Kerem Demirbay çıktı. Yine ceza sahası dışından güzel bir vuruş yapan Kerem Demirbay meşin yuvarlağı tam köşeden ağlara gönderdi.

45' Tam beş gole sahne olan ilk yarı, Galatasaray'ın 4-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

61' Hojer'in kullandığı serbest vuruşta Olawoyin'e çarpan top ağlarla buluştu ve Çaykur Rizespor farkı ikiye indirdi.

64' Galatasaray'ın kazandığı penaltıda topu ağlara gönderen Kerem Demirbay skoru 5-2'e getirdi ve hat-trick yaptı.

74' Çaykur Rizespor'da Shelvey çok uzak mesafeden şansını denedi ancak top yandan auta gitti.

85' Galatasaray altıncı golü Icardi ile buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan Icardi, Gökhan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda fileleri havalandırdı ve skoru 6-2'ye getirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin