Galatasaray rüya transferi tamamladı. Okan Buruk'un saha içindeki gözü kulağı olacak

Orta saha transferi için aylardır çaba harcayan Galatasaray, Raphael Onyedika'yı radarına aldı. Club Brugge'da forma giyen Raphael Onyedika'nın transferi için kasasından büyük paralar çıkarmaya hazır olan Galatasaray, Okan Buruk'un çok istediği Raphael Onyedika ile önümüzdeki günlerde transfer masasına oturacak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray rüya transferi tamamladı. Okan Buruk'un saha içindeki gözü kulağı olacak
Anadolu Ajansı

Yaz transfer döneminden bu yana Lucas Torreira'nın yanına kaliteli bir isim arayan Galatasaray, Okan Buruk'un gözlemleri ve önerisiyle Club Brugge forması giyen Raphael Onyedika'yı transfer listesine ekledi.

Şampiyonlar Ligi'ne veda eden ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray, orta saha transferi için şu anda belki de Avrupa'nın en beğenilen isimlerinden birisi olan Raphael Onyedika'nın peşine düştü.

2022 yılında Club Brugge'a transfer olan ve orta sahadaki hareketliliğiyle büyük dikkat çeken Raphael Onyedika için transfer masasına oturacak Galatasaray'ın 15 milyon Euro'yu gözden çıkaracağı belirtildi.

Raphael Onyedika transferini çok isteyen Okan Buruk'un Nijeryalı oyuncunun transferinin tamamlanması halinde orta sahadaki sorunun tamamen çözüleceğini yönetime iletti. Asıl pozisyonu orta saha olmasına rağmen stoperde de zaman zaman forma giyebilen Raphael Onyedika, bu sezon çıktığı 32 maçta 2307 dakika sahada kalarak 1 gol ve 1 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin