Galatasaray resmi teklifi yaptı. Okan Buruk'un orta sahadaki yeni lideri olmaya geliyor

Lucas Torreira'nın yanına aradığı kanı bir türlü bulamayan ve transferdeki önceliğini orta sahaya veren Okan Buruk, Nottingham Forest forması giyen Orel Mangala'yı takımda görmek istiyor. Galatasaray, Premier Lig'de bu sezon patlama yapan Orel Mangala için resmi teklif yapacak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray resmi teklifi yaptı. Okan Buruk'un orta sahadaki yeni lideri olmaya geliyor
Anadolu Ajansı

Transfer döneminin 11 Ocak'ta açılmasıyla Okan Buruk takımda eksik gördüğü noktalar için çalışmalara başlarken Nottingham Forest forması giyen Orel Mangala, sarı-kırmızılı ekibin listesinde ilk sırada bulunuyor.

Tanguy Ndombele ve Kerem Demirbay transferlerine rağmen Okan Buruk, orta sahada Orel Mangala ismini takımda görmeyi çok istiyor. Bu sezon ortaya koyduğu performansla Premier Lig'de patlama yapan ve Nottingham Forest'ın en dikkat çeken ismi olmayı başaran Orel Mangala için resmi teklif yapan Galatasaray, Nottingham Forest cephesinden yanıt bekliyor.

Orel Mangala, Nottingham Forest formasıyla bu sezon 18 maçta forma şansı buldu ve 1 kez gol sevinci yaşadı. Orel Mangala'nın Nottingham Forest ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Belçikalı yıldızın güncel piyasa değeri 22 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin