Galatasaray ile işim bitti dedi, Okan Buruk kararından vazgeçiremedi. İmza için yola çıkıyor

Gol ve asist katkısına rağmen taraftarın bu sezon en çok eleştirdiği isimlerden biri olan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray kariyerini noktalama kararı aldı. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında da adeta veda konuşması yapan Kerem Aktürkoğlu'nu teknik direktör Okan Buruk da kalması için ikna edemedi. Galatasaray'ı kafasında çoktan bitiren Kerem Aktürkoğlu'nun önümüzdeki günlerde Real Sociedad ile transfer masasına oturması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray ile işim bitti dedi, Okan Buruk kararından vazgeçiremedi. İmza için yola çıkıyor
Anadolu Ajansı

24. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'da sezonun önemli isimlerinden birisi olan Kerem Aktürkoğlu, Okan Buruk ısrar etse de sarı-kırmızılı takımdaki kariyerini noktalama kararı aldı.

Özellikle son haftalarda ilk 11'de forma şansı bulmakta oldukça zorlanan, gol ve asistlerine rağmen Galatasaray taraftarının tepkisini toplayan Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı takımda misyonunu doldurduğunu dile getirdi.

Galatasaray ile yollarını kesin olarak ayırmaya karar veren Kerem Aktürkoğlu önümüzdeki günlerde İspanyol ekibi Real Sociedad ile masaya oturacak ve Galatasaray'ın kasasına yaklaşık 12 milyon Euro kazandıracak. Bu sezon kaptanlık pazubandını da üç maçta takan Kerem Aktürkoğlu'nun özellikle şampiyonluk kutlamalarındaki ayrılık sözleri oldukça dikkat çekmişti.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray formasıyla bu sezon 54 maçta görev alırken 15 gol ve 9 asist kaydetti. 2020 yılından bu yana Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı formayla; 2 Süper Lig zaferi yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin