Galatasaray gönderdiğine pişman oldu. İsmail Kartal, Fenerbahçe forması giymeye ikna etti

Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve bonservisi Eyüpspor'da olan Erencan Yardımcı, Fenerbahçe forması giymeye hazırlanıyor. Kiralık olarak Trendyol Süper Lig ekibi Pendikspor'da top koşturan Erencan Yardımcı transferi için İsmail Kartal bizzat devreye girdi ve genç oyuncuyu Fenerbahçe forması giymeye ikna etti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray gönderdiğine pişman oldu. İsmail Kartal, Fenerbahçe forması giymeye ikna etti
Anadolu Ajansı

Forvet rotasyonunda yalnızca Edin Dzeko ve Michy Batshuayi sahip olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Pendikspor'da sergilediği performansla dikkat çeken Erencan Yardımcı'yı transfer listesine ekledi.

2-1 kazanılan Ankaragücü maçının ardından forvet rotasyonunda yaşanan sıkıntıyı dile getiren İsmail Kartal transferi mesajını çok net bir şekilde vererek, ''Yerli bir santrfor arıyoruz. Birkaç aday var ve görüşmelerimiz sürüyor'' dedi. Bu açıklamanın ardından İsmail Kartal'ın istediği ismin Galatasaray altyapısından yetişen Erencan Yardımcı olduğu ortaya çıktı.

Attığı gollerle dikkat çeken ve bonservisi Eyüpspor'da olmasına rağmen Pendikspor'da kiralık olarak forma giyen Erencan Yardımcı'nın, İsmail Kartal ile görüştükten sonra Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Türkiye U21 takımında da forma giyen ve 9 maçta attığı 5 golle parlayan Erencan Yardımcı, Pendikspor'un da vazgeçilmeyen isimlerinden birisi oldu ve 19 maçta 6 gol kaydetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin