Galatasaray fişi ilk yarıda çekti. Ankaragücü deplasmanında rahat galibiyet

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray deplasmanda Ankaragücü'nü 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Galatasaray bu sonucun ardından 69 puanla yeniden liderlik koltuğuna yerleşti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray fişi ilk yarıda çekti. Ankaragücü deplasmanında rahat galibiyet

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Ankaragücü ile Galatasaray, Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Üç gole sahne olan mücadelede Galatasaray, Ankaragücü'nü ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray'a üç puanı getiren golleri Kerem Demirbay, Davinson Sanchez ve Mauro Icardi(P) kaydetti.

Galatasaray bu galibiyetin ardından puanını 69'a yükseltti ve 67 puanlı Fenerbahçe'yi geride bırakarak yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Ankaragücü ise 29 puanda kaldı.

Galatasaray önümüzdeki hafta sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Ankaragücü ise deplasmanda Kayserispor'un konuğu olacak.

KÖHN İLK 11'DE BAŞLADI

Galatasaray'ın, Hannover'den transfer ettiği yeni sol beki Derrick Köhn, Ankaragücü karşısında maça ilk 11'de başladı. Maç boyunca başarılı bir performans sergileyen Derrick Köhn, 59. dakikada sarı kart gördü.

OLIVEIRA AYLAR SONRA FORMA GİYDİ

Göğüs kasında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak olan Sergio Oliveira, Ankaragücü maçıyla formasına kavuştu. Sergio Oliveira'nın, Ankaragücü karşısında bir topu da direkten döndü.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Ankaragücü-Galatasaray maçı başladı.

6' Galatasaray etkili geldi. Tete'nin ceza sahası dışından sert şutunda savunmaya çarpan top az farkla kornere gitti.

13' Kerem Demirbay maçta gol perdesini açan isim oldu. Kornerden gelen topa çok iyi yükselen Kerem Demirbay, Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren isim oldu.

Galatasaray fişi ilk yarıda çekti. Ankaragücü deplasmanında rahat galibiyet

14' Galatasaray'dan üst üste goller. Barış Alper'in ceza sahasına çevirdiği topu çok düzgün bir vuruşla ağlara yollayan Davinson Sanchez skoru 2-0'a getirdi.

28' Kerem Aktürkoğlu'nun şutunda Bahadır üzerine gelen topta hata yapmadı ve gole engel oldu.

30' Galatasaray üçüncü gole yaklaştı. Kerem Aktürkoğlu'nun ceza sahasına çevirdiği topu tek vuruşla ağlara göndermek isteyen Icardi'ye, Bahadır izin vermedi.

39' Galatasaray'ın kazandığı penaltıda topu ağlara yollamayı başaran Icardi skoru 3-0 yaptı.

Galatasaray fişi ilk yarıda çekti. Ankaragücü deplasmanında rahat galibiyet - Resim : 2

45' Galatasaray, Ankaragücü karşısında ilk yarıyı 3-0'lık skorla önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

51' Savunmadan seken topa Ali Sowe hareketlendi. Ali Sowe'un vuruşunda açıyı iyi kapatan Muslera topu kornere çelmeyi başardı.

64' Tete'nin ceza sahası içi sağ çaprazından sol ayağıyla yaptığı vuruşta Bahadır zorlansa da topu kornere çelmeyi başardı.

76' Galatasaray direğe takıldı! Sergio Oliveira'nın sert şutunda üst direkte patlayan top oyun alanına geri döndü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin