Galatasaray evinde hata yapmadı, Adana Demirspor karşısında üç puanı üç golle aldı

Trendyol Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında Galatasaray sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'u Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi'nin golleriyle 3-1 mağlup etti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray evinde hata yapmadı, Adana Demirspor karşısında üç puanı üç golle aldı

Trendyol Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında Galatasaray ile Adana Demirspor, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi.

Heyecanın ve temponun bir an olsun düşmediği maçta ev sahibi Galatasaray, Adana Demirspor'u Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi'nin golleriyle 3-1 mağlup ederek yeniden liderliğe yükseldi. Adana Demirspor'un tek golünü penaltıdan Niang kaydetti.

Galatasaray bu galibiyetin ardından puanını 40'a yükselterek liderlik koltuğuna oturdu. Adana Demirspor ise 23 puanda kaldı. Galatasaray önümüzdeki hafta deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak, Adana Demirspor ise İstanbulspor'u sahasında konuk edecek.

FERNANDO MUSLERA CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Fernando Muslera dakikalar 45+3'ü gösterirken hakeme yaptığı itirazlar sonucunda sarı kart gördü ve Sivasspor maçında cezalı duruma düştü.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Galatasaray-Adana Demirspor maçında ilk düdük sesi geldi ve santra yapıldı.

6' Galatasaray çok tehlikeli geldi. Tete'nin pasında ceza sahası içinde yerden vuruşunu yapan Icardi'ye Shahrudin gol izni vermedi.

22' Galatasaray, Boey ile golü buldu. Kerem Aktürkoğlu'nun ara pasında düzgün bir vuruşla ağları havalandıran Boey skoru 1-0'a getiren isim oldu.

Galatasaray evinde hata yapmadı, Adana Demirspor karşısında üç puanı üç golle aldı

25' Muslera'dan kritik kurtarış. Kornerden gelen topa iyi yükselen Nani'nin kafa vuruşunda Muslera kapattığı köşede gole izin vermedi.

29' Galatasaray'da sahneye bu kez Kerem Aktürkoğlu çıktı. Icardi'nin pasında kalecinin üzerinden çok şık bir aşırtma vuruş yapan Kerem Aktürkoğlu skoru 2-0'a getirdi.

Galatasaray evinde hata yapmadı, Adana Demirspor karşısında üç puanı üç golle aldı - Resim : 2

32' Galatasaray üçüncü gole Mertens ile yaklaştı. Yıldız ismin ceza sahası dışından sert vuruşunda Shahrudin topu güçlükle kornere çeldi.

45+3' Adana Demirspor'un VAR incelemesinin ardından kazandığı penaltıda topu ağlara yollayan Niang farkı bire indirerek skoru 2-1 yaptı.

45' Galatasaray, Adana Demirspor karşısında ilk yarıyı 2-1'lik skorla önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

49' Galatasaray direğe takıldı! Tete'nin ceza sahasına çevirdiği ortada Cisse'nin ters dokunuşu sonrası top üst direkten oyun alanına geri döndü.

50' Galatasaray'dan üst üste pozisyonlar. Icardi'nin vole vuruşunda Svensson çizgi üzerinde topun ağlarla buluşmasına engel oldu.

66' Yusuf Sarı'nın, Barış Alper'den kurtulup uzak mesafeden çektiği sert şut çerçeveyi bulmadı.

69' Tete mutlak bir fırsattan yararlanamadı. Icardi'nin tek pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Tete'nin plase vuruşu auta gitti.

85' Galatasaray direği yine geçemedi! Sergio Oliveira'nın uçarak vurduğu kafa vuruşunda top direkte patladı.

90+6' Bakambu'nun düşürülmesiyle kazanılan penaltıda fileleri havalandıran Mauro Icardi maçın skorunu belirleyen golü kaydetti: 3-1.

Galatasaray evinde hata yapmadı, Adana Demirspor karşısında üç puanı üç golle aldı - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin