Galatasaray defterini açmamak üzere kapattı. Okan Buruk kadroda düşünmediğini yüzüne söyledi

Galatasaray'ın bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Tete ülkesine dönmeye hazırlanıyor. Okan Buruk birçok maçta şans vermesine rağmen beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Tete'nin sezon sonunda takımdan ayrılmasına yeşil ışık yaktı. Okan Buruk ayrıca Tete ile görüşerek yıldız ismi gelecek sezon kadroda düşünmediğini de söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray defterini açmamak üzere kapattı. Okan Buruk kadroda düşünmediğini yüzüne söyledi
Arşiv

Fenerbahçe'nin de yaz transfer döneminde gündeminde olan Tete'yi bedelsiz şekilde kadrosuna katan Galatasaray, Brezilyalı oyuncudan istediği verimi alamadı ve Okan Buruk'un kararıyla yıldız isimle yolların ayrılmasına karar verildi.

Şampiyonluk yarışında avantajı elinde bulunduran Galatasaray önümüzdeki senede de kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ederken Okan Buruk'un, Tete hakkında verdiği karar ortaya çıktı. Okan Buruk, Tete ile bir araya gelerek performansından memnun olmadığını ve gelecek sezon planları arasında da yer almayacağını yıldız ismin yüzüne karşı söyledi.

Hem ülkesi Brezilya'dan hem de Suudi Arabistan'dan talipleri olan Tete'nin iyi bir bonservisle elden çıkarılmasını isteyen Okan Buruk kadrodaki yabancı kontenjnanına da bu sayede bir kişilik yer açmayı planlıyor. Galatasaray formasıyla 38 maçta süre alan Tete 3 gol ve 6 asistle toplam 9 gole katkı verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin