Galatasaray bir kuruş bile para ödemedi. Yeni sezonun ilk transferi şimdiden bitti

Galatasaray'ın, Chelsea'den kiraladığı Faslı yıldız Hakim Ziyech hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kasımpaşa maçıyla sarı-kırmızılı formayla 16. kez sahaya çıkan Hakim Ziyech'in sözleşmesindeki özel madde aktif hale geldi. Bu maddenin ardından Hakim Ziyech'in, Galatasaray'a bedelsiz transferi netleşti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray bir kuruş bile para ödemedi. Yeni sezonun ilk transferi şimdiden bitti

Ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir Galatasaray formasından uzak kalan Hakim Ziyech, Kasımpaşa maçıyla sahalara hem asistle hem de sürpriz bir gelişmeyle geri döndü.

Galatasaray'ın, Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup ettiği karşılaşmada Icardi'ye asist yaparak takımına katkıyla geri dönen Hakim Ziyech ayrıca sarı-kırmızılı formayla da 16. maçına çıktı.

Chelsea ile yapılan sözleşme gereği, ''15 maç oynarsa satın alma opsiyonu devreye girer" maddesi Kasımpaşa maçında aktifleşen Hakim Ziyech'in böylelikle Galatasaray'a transferi de resmi olmasa da kesinleşmiş oldu.

Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a karşı göstermiş olduğu nefis performansla bu sezonun en akılda kalan futbolunu ortaya koyan Hakim Ziyech, Galatasaray formasıyla 4 kez gol sevinci yaşadı. Ziyech 3 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin