Galatasaray, Başakşehir karşısında fişi ilk yarıda çekti. Goller, Barış Alper ve Dries Mertens'ten geldi

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray sahasında konuk ettiği Başakşehir'i, Barış Alper Yılmaz ve Dries Mertens'in golleriyle 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Başakşehir karşısında fişi ilk yarıda çekti. Goller, Barış Alper ve Dries Mertens'ten geldi

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray evinde Başakşehir'i ağırladı.

Galatasaray dişli rakibi Başakşehir'i 25. dakikada Barış Alper Yılmaz ve 31. dakikada Dries Mertens'in golleriyle 2-0 mağlup ederek önemli bir üç puanın daha sahibi oldu. Galatasaray bu sonucun ardından puanını 66'ya yükseltirken, Başakşehir 33 puanda kaldı.

Sarı-kırmızılı ekip önümüzdeki hafta Ankaragücü ile karşılaşacak. Başakşehir ise sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

KEREM AKTÜRKOĞLU VE NELSSON MAÇA DEVAM EDEMEDİ

Başakşehir karşısında Galatasaray önemli iki oyuncusunun sakatlığıyla sarsıldı. Kerem Aktürkoğlu, Dubois ile girdiği pozisyonun ardından devre arasında değiştirilirken, Nelsson ise sakatlığı nedeniyle 58. dakikada sahayı terk etmek zounda kaldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Galatasaray-Başakşehir maçında ilk düdük sesi.

25' Galatasaray gol perdesini açan taraf oldu. Ceza sahasında topla buluşan Barış Alper rakibinden sıyrılıp fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

31' Galatasaray farkı ikiye çıkardı. Ceza sahası dışından yerden çok düzgün bir vuruş yapan Mertens, Volkan Babacan'ı mağlup ederek skoru 2-0'a getirdi.

Galatasaray, Başakşehir karşısında fişi ilk yarıda çekti. Goller, Barış Alper ve Dries Mertens'ten geldi

36' Galatasaray üçüncü gole çok yaklaştı. Barış Alper'in pasında Mertens, Volkan Babacan ile karşı karşıya kaldı. Mertens'in yakın mesafeden vuruşunda Volkan Babacan gole izin vermedi.

41' Muslera gole izin vermedi. Defansına arkasına sarkan Kemen'in vuruşunda açıyı iyi kapatan Muslera topu kornere çelmeyi başardı.

45' Galatasaray, Başakşehir karşısında ilk yarıyı 2-0'lık skorla önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

52' Wilfried Zaha'nın ceza sahası içinden yaptığı vuruşta Volkan Babacan yakın direkte kalesini gole kapadı.

60' İnanılmaz pozisyon! Barış Alper'in şutunda Volkan Babacan'dan seken top kaleye yöneldi. Kale çizgisi üzerinde Opoku'nun dokunuşu sonrası top üst direkten oyun alanına geri döndü.

66' Kemen'in kafa vuruşunda Kaan Ayhan'a çarpan top ağlarla buluştu ancak pozisyon öncesinde ofsayt olduğu gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.

74' Sağ kanatta topla buluşan Deniz Türüç'ün ortasında Keny'nin kafa vuruşu az farkla auta gitti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin