Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın gördüğü kırmızı kartlara İsmail Kartal'dan tepki: Bu kırmızı kartlar nasıl oldu?

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'u 4-3 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu

Google Haberlere Abone ol
Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın gördüğü kırmızı kartlara İsmail Kartal'dan tepki: Bu kırmızı kartlar nasıl oldu?
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor'u deplasmanda 4-3 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Maçı çok daha rahat bir skorla bitirebileceklerini söyleyen İsmail Kartal, ''Maça iyi hazırlandık. 2-0'dan sonra çok daha rahat 3'ü, 4'ü bulabilirdik. Devre biterken savunmada anlaşmazlık oldu, 2-1. İkinci yarı 3-1 yaptık, kendi basit hatalarımızdan goller yedik. Böyle basit goller yememeliyiz. 3-3 olunca, ortam da gerildi. 4-3 kazandık, galibiyet güzel. Biz bu kadar kolay gol yememeliyiz. 3 puan aldık ama biraz hasarlı oldu'' dedi.

Maçın son anlarında Fred ve Mert Hakan Yandaş'a gösterilen kırmızı kartlar hakkında da konuşan Kartal, ''Gördüğümüz kırmızı kartlar var. Bu kırmızı kartlar nasıl oldu? Daha oyuncularla detaylı konuşmadım. Konuştuktan sonra değerlendirmemiz olacak'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin