FLAŞ! Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına geri mi dönüyor? İşte adaylık açıklaması...

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı için aday olacağı iddiası futbol gündemine bomba gibi düştü. Ali Koç'un sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından başkanlık için Saadettin Saran'ın adı geçmişti. Daha önce Saran'ı kulüpten ihraç eden Aziz Yıldırım'ın bu durum karşısında harekete geçerek aday olacağı iddia edildi. "Başkan adayı olacak" iddiaları sonrası Aziz Yıldırım'dan da açıklama geldi. Yıldırım'ın mesajında kullandığı ifadeler kafaları karıştırdı.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına geri mi dönüyor? İşte adaylık açıklaması...

Galatasaray ile kıran kırana şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe'de tüm hesaplar sezon sonu için yapılıyor.

Daha önce yaptığı açıklamada sezon sonu başkanlığı bırakacağını açıklayan Ali Koç'un yıllar süren şampiyonluk hasretinin sona ermemesi halinde kararından geri dönmemesine kesin gözüyle bakılırken, bir anda Aziz Yıldırım sesleri yükselmeye başladı.

SADETTİN SARAN İSMİ ÖNE ÇIKIYOR

Sarı-lacivertli takımın yeni dönemdeki başkanlığı için öne çıkan isim ise Sadettin Saran olmuştu. Saran, Koç'un bırakması halinde başkanlığa kesin olarak aday olacağını duyurmuştu.

Saran isminin öne çıkmasının ardından Aziz Yıldırım cephesinden sürpriz bir çıkış geldi. Aziz Yıldırım'ın son gelişmelerden sonra Fenerbahçe Başkanlığına yeniden aday olma kararı aldığı iddia edildi.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Sadettin Saran tek aday olursa Aziz Yıldırım da karşısında kesin olarak aday olacak.

"GÖREVE HAZIRIZ" MESAJI

Aziz Yıldırım dönemi yöneticilerinden Abdullah Kığılı da Aziz Yıldırım’ın yeniden aday olabileceğinin sinyallerini verirken, göreve hazır olduklarını söyledi.

"AZİZ BAŞKAN ADAY OLUR"

Kiğılı, Yıldırım’ın, Saran’ı kulüpten ihraç ettiğini hatırlatan Kığılı Necla Dalan’a yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe şampiyon olursa Ali Koç’un ayrılması mümkün olmaz. Şampiyonluk olmazsa ayrılır. Ali Koç ayrılır ve Sadettin Saran tek aday olursa Aziz Başkan aday olur. Zamanında Saran’ı kulüpten ihraç ettiren Aziz Başkan… Sonra ne olacak? Aziz Başkan ‘Haydi arkadaşlar’ diyecek ve biz de görev alacağız” ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA 

İddialar bir anda gündem yaratırken Aziz Yıldırım'dan da açıklama geldi. Yıldırım yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Son dönemde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı ile ilgili, ismimin içerisinde bulunduğu bir çok iddianın, “kesin aday olacak” ifadesiyle kamuoyunda yer aldığını gözlemlemekteyim. Yakın zamanda açıkça belirttiğim gibi, Fenerbahçe futbol takımı şampiyonluk yolunda mücadele etmektedir ve kulübün gündemi başkanlık değil, şampiyonluk olmalıdır. Ancak camia ısrarla şampiyonluk gündeminden uzaklaştırılmakta, teknik ekip ve takım bu durumdan olumsuz etkilenmektedir. Buna asla müsaade edilmemelidir."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin