Final-Four öncesi kavga çıktı, Fenerbahçe ve Panathinaikos taraftarları birbirine girdi. İşte o görüntüler

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek Final-Four öncesi sinirler yine gerildi. Fenerbahçe taraftarları ile Panathinaikos taraftarları arasında maçın oynanacağı salonun önünde büyük bir kavga çıktı. İki takım taraftarları da birbirine yabancı madde fırlattı.

Google Haberlere Abone ol
Final-Four öncesi kavga çıktı, Fenerbahçe ve Panathinaikos taraftarları birbirine girdi. İşte o görüntüler

Almanya'nın başkenti Berlin'deki Uber Arena'da başlayacak Turkish Airlines Euroleague Final-Four'u öncesinde Fenerbahçe Beko taraftarları ile Panathinaikos taraftarları birbirine girdi.

Saat 19:00'da başlayacak maç öncesi iki takım taraftarları da Uber Arena önünde toplanırken sinirler bir anda gerildi ve taraftarlar arasında büyük bir kavga çıktı. Stadyumun önünde birbirine giren taraftarlar gruplarını güvenlik güçleri ayırmaya çalışırken atılan yabancı maddeler de oldukça dikkat çekti.

GERGİNLİK GÜNLER ÖNCESİNDEN BAŞLAMIŞTI

Final-Four maçları için takımlar otele girerken Fenerbahçe taraftarı, Ergin Ataman hakkında tezahüratlar yapmış ve deneyimli koç Ergin Ataman Fenerbahçe taraftarına tepki göstermişti. Fenerbahçe taraftarının tezahüratlara devam etmesinin ardından sinirlerine hakim olamayan Ergin Ataman otelin girişinde, ''Güvenlik nerede?'' ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin