FIFA kokartlı deneyimli hakem Halil Umut Meler geleceğine dair kararı verdi

Ankaragücü-Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan Halil Umut Meler hakemliğe devam edeceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
FIFA kokartlı deneyimli hakem Halil Umut Meler geleceğine dair kararı verdi

Süper Lig'in 15. haftasında Ankaragücü'nün Rizespor'u konuk ettiği maçın son düdüğünün ardından saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'in son durumu belli oldu.

Skorer'in edindiği bilgiye göre; Hastanede gözetim altında tutulan ve tedavisine devam edilen Halil Umut Meler'in sık sık tansiyonunun yükseldiği öğrenildi. Yarın taburcu edilmesi beklenilen Halil Umut Meler'in bu nedenle taburcu işlemlerinin uzayabileceği kaydedildi.

Halil Umut Meler'in geleceğine dair kararı da netlik kazandı. FIFA kokartlı hakemin, aktif kariyerini sürdürmek istediği ve bırakma gibi bir düşüncesinin bulunmadığı öğrenildi.

FARUK KOCA ÖZÜR DİLEDİ

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, görevinden istifa etmesinin ardından avukatı aracılığıyla bir mesaj paylaşarak Halil Umut Meler'den özür diledi. Faruk Koca açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Dün akşam Çaykur Rizespor ile oynadığımız müsabaka sonrası maçı yöneten hakem Halil Umut Meler’e karşı sergilediğim tavır nedeniyle başta Sayın Meler ve ailesi olmak üzere; Türk hakem camiasından, spor kamuoyundan ve milletimizden özür diliyorum. Konunun nasıl ve neden buraya geldiği yaşanan olaydan bağımsızdır."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin