Fernando Santos gidecek isimleri belirledi. Beşiktaş'ta sezon sonu dört veda birden gerçekleşecek

Gelecek sezonda da yoluna Fernando Santos ile devam etmek isteyen Beşiktaş'ta Portekizli teknik adam dört ismi gözden çıkardı. Fernando Santos başta Vincent Aboubakar olmak üzere Rachid Ghezzal, Joe Worrall ve Umut Meraş'ı yeni sezon kadrosunda düşünmüyor.

Google Haberlere Abone ol
Fernando Santos gidecek isimleri belirledi. Beşiktaş'ta sezon sonu dört veda birden gerçekleşecek
Arşiv

Derbide Galatasaray'a karşı alınan mağlubiyetin ardından gözünü Gaziantep FK maçına çeviren Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos gelecek yılın kadrosunu kafasında kurmaya başladı ve şimdiden radikal kararlar aldı.

Fernando Santos bu sezon Beşiktaş taraftarının en çok eleştirdiği isim olan Vincent Aboubakar ile yola devam edilmemesi gerektiğini yönetime iletti. Galatasaray maçında oyuna sonradan dahil olan ve tribünlerin tepkisine maruz kalan Vincent Aboubakar'ın yaz transfer döneminde Suudi Arabistan'a transfer olması bekleniyor.

Fernando Santos'un kadroda düşünmediği bir diğer isim ise yeni transfer Joe Worrall. Nottingham Forest'tan kiralık olarak büyük ümitlerle Beşiktaş kadrosuna katılan Worrall, Fernando Santos'un gözüne bir türlü giremedi ve yedek kulübesine hapsoldu. Fernando Santos kadroda düşünmediği Worrall'ın da kiralık sözleşmesinin sezon sonunda uzatılmamasını istedi.

DİĞER İKİ İSİM UMUT MERAŞ VE RACHID GHEZZAL

Beşiktaş'a sezon sonunda veda edecek diğer iki ismin ise Umut Meraş ve Rachid Ghezzal olduğu öğrenildi. İki oyuncuya da istenilen seviyede teklif gelirse Beşiktaş kariyerleri resmen sona erecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin