Fernando Santos geldiği gibi gidiyor. Teklif alınca Beşiktaş'ı bırakma kararı aldı

Beşiktaş'ın başında henüz 6 maça çıkan Fernando Santos, Yunanistan Futbol Federasyonu'ndan gelen teklif sonrası büyük ikilimde kaldı. Yunanistan Milli Takımı'nın başında dört sene görev alan Fernando Santos'un, Beşiktaş'taki görevinden ayrılarak yeniden milli takım çalıştıracağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Fernando Santos geldiği gibi gidiyor. Teklif alınca Beşiktaş'ı bırakma kararı aldı
Arşiv

Tarihler 9 Ocak'ı gösterirken sürpriz bir şekilde Beşiktaş'a imza atan ve siyah-beyazlı takımın başında henüz 6 maça çıkan Fernando Santos hakkında Yunan basını ortalığı karıştırıcak bir iddiada bulundu.

Yunanistan Futbol Federasyonu, milli takımda alınan dalgalı sonuçların ardından Gustavo Poyet'i gözden çıkardı ve yerine düşündüğü ilk isim Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos oldu. Gustavo Poyet ile yollarını ayırmaya hazırlanan Yunanistan Futbol Federasyonu önceki dönemlerde dört sene boyunca milli takımı çalıştıran ve oyuncuları bir hayli yakından tanıyan Fernando Santos'a teklif götürmeye hazırlanıyor.

Ta Nea Gazetesi'ndeki habere göre, Fernando Santos'a takımın başına geçmesi için büyük ısrarda bulunacak olan Yunanistan Futbol Federasyonu, Santos'un alternatifi olarak ise Manolo Jimenez ismini düşünüyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin