Fernando Santos, Galatasaray mağlubiyetinin ardından hakemleri hedef aldı

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Fernando Santos, Galatasaray mağlubiyetinin ardından hakemleri hedef aldı
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Fernando Santos maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Aslında maça 1-0 geride başladık. Çok erken bir gol yedik. Tabii böyle çok erken gol yiyince işler kolay olmuyor fakat ben takımımın gösterdiği reaksiyondan dolayı mutluyum. Bence ilk yarı golden sonra iyi reaksiyon gösterdik. Bazı fırsatlar yakaladık ama sonuç alamadık. İkinci yarı da aslında iyiydik. Önde bastık, rakibimize alan vermemeye çalıştık ki vermedik. Oyuncularım çok çalıştı. İkinci yarıda en az 2-3 net pozisyonumuz var. Bunlar olmadı. Kendi kalemize attığımız bir golle maçı kaybettik aslında. Taraftarın bu sonuçtan mutlu olmadığını biliyorum. Oyuncular mutlu değil, ben mutlu değilim. Soyunma odasında da maçtan sonra oyuncuların gerçekten çok mutsuz olduğunu da görebildim ama bugün oyuncularım çok iyi mücadele ettiler. Çok fazla denedik, her şeyi yapmaya çalıştık ama bir türlü gol olmadı'' dedi.

HAKEMLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Galatasaray maçında verilmeyen bir penaltılarının olduğunu söyleyen Santos, ''Bu konularda fazla konuşmayı ben sevmiyorum ama üçüncü kez Beşiktaş'ın penaltısı verilmiyor. İçerideki Adana Demirspor maçı, deplasmandaki Sivasspor maçı, bugün yine bir penaltı pozisyonu var Cenk'in verilmeyen. Bunlara dikkat edilmesi gerekiyor. Üç kez bir penaltımız verilmedi bizim. Aynı zamanda Omar Colley'nin pozisyonunda çok şüpheli bir kırmızı kart. VAR'ın onu çağırması... Şöyle söyleyebilirim penaltı daha netti VAR ona çağırmadı, Colley'nin çok daha şüpheli olan sarı olan bir pozisyonda VAR çağırıp kırmızıya döndürdü. Bu da ilginç tabii. Daha dikkat etmesi gerekiyor hakemlerin buna'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin