Fenerbahçe'yi sildi, Ankaragücü'ne imza attı. Emre Belözoğlu'nun ikna etmesi çok kısa sürdü

Yaşadığı ağır sakatlığın ardından yeni yeni antrenmanlara başlayan Lincoln Henrique, Ankaragücü'nün radarına girdi. Sakatlığının ardından nasıl bir performans göstereceği şüpheli olan Lincoln Henrique'nin transferi için Emre Belözoğlu büyük çaba harcarken, Belözoğlu'nun transferi büyük ölçüde bitirdiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'yi sildi, Ankaragücü'ne imza attı. Emre Belözoğlu'nun ikna etmesi çok kısa sürdü
Anadolu Ajansı

UEFA Avrupa Ligi'nde geçtiğimiz sezon oynanan Sevilla maçında sakatlanan ve uzun süredir sahalardan uzak olan Lincoln Henrique için Trendyol Süper Lig ekibi Ankaragücü devreye girdi.

Jorge Jesus döneminde büyük ümitlerle kadroya alınan ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle çubuklu formadan uzun süredir ayrı olan Lincoln Henrique, sakatlığının etkilerini atlatmasının ardından Fenerbahçe ile antrenmanlara çıkmaya başladı. Fenerbahçe'de geleceği belirsiz olan ve sözleşmesinin dondurulması gündeme gelen Lincoln Henrique için Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu devreye girdi.

Devre arası transfer döneminde daha dişli bir ekip oluşturmak isteyen Emre Belözoğlu'nun transfer listesinin ilk sırasında Lincoln Henrique olduğu ve Brezilyalı oyuncuyla görüştüğü iddia edildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek Lincoln Henrique, sarı-lacivertli formayla 35 maçta 2 gol ve 8 asistlik performans sergiledi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin