Fenerbahçe'ye ilaç olmaya geliyor. İsmail Kartal'ın ısrarı aylar süren inadı kırdı

Fenerbahçe yaz transfer döneminden bu yana peşinde olduğu Rade Krunic'i renklerine bağladı. Milan ile uzun süren görüşmeleri en sonunda kağıda döken ve tüm şartlarda anlaşma sağlayan Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın çok istediği Rade Krunic'i yarın sabah saatlerinde İstanbul'a getirecek ve Bosnalı yıldızla sözleşme imzalayacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'ye ilaç olmaya geliyor. İsmail Kartal'ın ısrarı aylar süren inadı kırdı
Anadolu Ajansı

Leonardo Bonucci transferiyle herkesi şaşırtan Fenerbahçe uzun süredir peşinde olduğu Rade Krunic transferinde de mutlu sona ulaştı.

İsmail Kartal'ın isteği üzerine stoper sorununu İtalyan efsane Leonardo Bonucci ile halleden Fenerbahçe, yaz döneminden bu yana orta sahada yaşanan sıkıntıyı da Milan forması giyen Rade Krunic ile çözdü.

Fred'in yanına kaliteli ve ayakları iyi olan bir isim eklemeyi düşünen Fenerbahçe, Rade Krunic konusunda Milan'ı en sonunda ikna etti ve Milan cephesinden de transferin bittiğine dair açıklama yapıldı.

Milan'ın CEO'su Giorgio Furlani, Rade Krunic'in Fenerbahçe ile anlaştığını resmi olarak duyurarak, ''Rade Krunic'in, Fenerbahçe'ye transferinde her şey yolunda gidiyor. Krunic'e bol şans diliyoruz. Umarım Fenerbahçe'de başarılı işler yapar" dedi.

MALİYETİ DE BELLİ OLDU

Fenerbahçe ile üç yıllık sözleşme imzalaması beklenen Rade Krunic'in maliyetine dair ipucu ise İtalyan basınından geldi. Fenerbahçe uzun süredir hayalini kurduğu Rade Krunic'e yıllık 2.5 milyon Euro maaş ödeyecek. Rade Krunic'in yarın sabah saatlerinde İstanbul'a gelip sağlık kontrollerinden geçerek, kendisini Fenerbahçe'ye bağlayacak resmi imzayı atması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin