Fenerbahçe'ye büyük müjde. Takıma geri döndü, İsmail Kartal'ın eli çok rahatlayacak

Kasımpaşa ile oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, Fred sevinci yaşandı. 21 Ocak 2024'te oynanan Samsunspor maçında sakatlanan Fred takımla birlikte çalışmalara başlarken, İsmail Kartal oyuncuyla özel olarak ilgilendi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'ye büyük müjde. Takıma geri döndü, İsmail Kartal'ın eli çok rahatlayacak
Arşiv

Fenerbahçe orta sahasının her şeyi olan Fred, Samsunspor maçında yaşadığı ağır sakatlığın etkilerini tamamen atlattı.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa ile oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, Fred bir ay sonra yeniden sahalarda döndü.

Samsunspor ile oynanan maçta ağır bir sakatlık geçiren Fred takımla çalışmalara başlarken, İsmail Kartal yıldız isimle özel olarak ilgilendi. Ortaya koyduğu performansla Fenerbahçe orta sahasının lideri olan Fred'in bireysel olarak da çalışmalarını tamamlamasının ardından 24 Şubat'ta kadroya yeniden monte edilmesi bekleniyor.

Manchester United'dan 9.74 milyon Euro'ya kadroya katılan Fred 21 maçta forma giydi ve 6 asistle mücadele etti. Tecrübeli oyuncunun şu an için piyasa değeri ise 19 milyon Euro olarak gösteriliyor.

FENERBAHÇE'DEN FRED PAYLAŞIMI

Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabı uzun süre sonra takıma dönen Fred için esprili paylaşım yaptı. Fred'in fotoğrafını paylaşıp nazar boncuğu emojsinin yanı sıra "Hele bakın kim gelmiş" yazısı yer aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin