Fenerbahçe'ye büyük müjde. Takıma geri döndü, İsmail Kartal'ın eli çok rahatlayacak

İstanbulspor ile oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, Rodrigo Becao sevinci yaşandı. 29 Ekim 2023'te oynanan Pendikspor maçında sakatlanan Rodrigo Becao iki ay sonra takımla birlikte çalışmalara başlarken, İsmail Kartal oyuncuyla özel olarak ilgilendi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'ye büyük müjde. Takıma geri döndü, İsmail Kartal'ın eli çok rahatlayacak
Arşiv

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında İstanbulspor ile oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, Rodrigo Becao iki ay sonra yeniden sahalarda döndü.

Pendikspor ile oynanan maçta ağır bir sakatlık geçiren Rodrigo Becao takımla çalışmalara başlarken, İsmail Kartal yıldız isimle özel olarak ilgilendi. Ortaya koyduğu performansla Fenerbahçe savunmasının lideri olan Rodrigo Becao'nun bireysel olarak da çalışmalarını tamamlamasının ardından 18 Ocak'ta kadroya yeniden monte edilmesi bekleniyor.

Udinese'den 8.31 milyon Euro'ya kadroya katılan Rodrigo Becao 13 maçta forma giyerken tek gol sevinci UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme Turu'nda Maribor karşısında yaşamıştı. Tecrübeli oyuncunun şu an için piyasa değeri ise 10 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin