Fenerbahçe'ye bedavaya imza attı. Ali Koç veda etmeden son hediyesini açıkladı

Çaykur Rizespor maçında sonradan oyuna girerek asist yapan Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'de kalıyor. Haziran ayında başkanlığı bırakacak olan Ali Koç, Mert Hakan Yandaş ile bir araya geldi. Ali Koç, Mert Hakan Yandaş ile konuştu ve deneyimli oyuncuyla iki yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'ye bedavaya imza attı. Ali Koç veda etmeden son hediyesini açıkladı
Arşiv

Fenerbahçe taraftarının bu sezon en çok eleştirdiği isimlerden birisi olan Mert Hakan Yandaş, Çaykur Rizespor maçında taraftarın gönlünü kazandı.

Çok zor geçen Çaykur Rizespor maçında sonradan oyuna girerek asist yapan Mert Hakan Yandaş, taraftarla arasındaki buzları eritirken yeni sözleşme için de anlaşma sağladı. Haziran ayında yapılacak seçimde Fenerbahçe'deki mevcut başkanlık görevini bırakacağını açıklayan Ali Koç, takımın deneyimli ismi Mert Hakan Yandaş ile Çaykur Rizespor maçının ardından bir araya geldi.

Bu performansını sezon sonuna kadar sürdürmesini isteyen Ali Koç, Fenerbahçe'de kalmasını istediği Mert Hakan Yandaş ile de anlaşma sağladı. Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunda asla para konuşmayacağını dile getiren Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesinin iki yıllık olacağı öğrenildi.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 17 maça çıkan Mert Hakan Yandaş 1 gol ve 6 asistle oynadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin