Fenerbahçe'den, Sakaryaspor'a şaşırtan transfer. Tuncay Şanlı anlaşma sağladığı ismi açıkladı

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden biri olan ve şu anda Sakaryaspor'un teknik direktörlük koltuğunda oturan Tuncay Şanlı, Bartuğ Elmaz ile transfer için görüştüğünü söyledi. Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan genç oyuncu için Tuncay Şanlı, ''Bartuğ Elmaz'ı herkes ister, oyuncu ile görüşmem. Aramızda olmasını isterim" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den, Sakaryaspor'a şaşırtan transfer. Tuncay Şanlı anlaşma sağladığı ismi açıkladı
Arşiv

Fenerbahçe'nin 1.4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Marsilya'dan kadrosuna kattığı Bartuğ Elmaz sarı-lacivertli takımda beklediği süreyi bulamadı.

Forma giydiği beş maçta sadece 26 dakika sahada kalabilen Bartuğ Elmaz için Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden biri olan ve şu anda Sakaryaspor'un teknik direktörlük koltuğunda oturan Tuncay Şanlı bomba bir transfer itirafında bulundu.

Süper Lig parolasıyla yola çıkan Trendyol 1. Lig ekibi Sakaryaspor'da teknik direktör Tuncay Şanlı transfer konusunda Bartuğ Elmaz ile görüştüğünü söyledi. Tuncay Şanlı, ''Bartuğ Elmaz'ı herkes ister, oyuncu ile görüşmem. Aramızda olmasını isterim" ifadelerini kullandı.

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Bartuğ Elmaz, Galatasaray'ın U19 takımında 2020-2021 yılında sezonun oyuncusu ödülüne layık görülmüştü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin