Fenerbahçe'den kovuldu, Beşiktaş'ın başına geçiyor. Fernando Santos'un koltuğu iki gün sonra doldu

Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör listesini kabarık tutan Beşiktaş'ta son olarak gündeme Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Erol Bulut geldi. Kariyerini İngiltere Champinoship ekiplerinden Cardiff'te sürdüren Erol Bulut'u teknik direktör listesine ekleyen Beşiktaş'ın sezon sonunda tecrübeli isme teklif yapması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den kovuldu, Beşiktaş'ın başına geçiyor. Fernando Santos'un koltuğu iki gün sonra doldu
Arşiv

Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay ve son olarak da Fernando Santos ile yollarını ayıran ve kulüp tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı devam ederken İngiliz basınından flaş Erol Bulut iddiası ortaya atıldı.

2020-2021 yılları arasında Fenerbahçe'yi çalıştıran ve daha sonra kariyerini ilk önce Gaziantep FK sonrasında da İngiltere'nin Cardiff City takımında devam ettiren Erol Bulut'un, Beşiktaş'ın teknik direktörü olarak Türkiye'ye geri dönebileceği İngiliz basını tarafından iddia edildi.

Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından play-off potasının bir hayli dışında kalan ve Cardiff City'deki geleceği sorgulanan Erol Bulut'un, Beşiktaş'ın teknik direktör listesinde yer aldığı öğrenilirken sezon sonunda Hasan Arat'ın Erol Bulut ile bizza görüşeceği de haberin detayında yer aldı.

Kariyerinde Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ve Gaziantep FK gibi çalıştıran Erol Bulut; İngiliz ekibi Cardiff City'nin başında 47 maçta 1.38 puan ortalaması yakaladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin