Fenerbahçe'den gövde gösterisi. Dzeko'nun hat-trick yaptığı maçta Fenerbahçe, Konya ağlarına yedi gol bıraktı

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Konyaspor'a gol yağdırdı ve 7-1'lik skorla mücadeleden galip ayrıldı. Edin Dzeko, Konyaspor karşısında 29 dakikada hat-trick yapmayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den gövde gösterisi. Dzeko'nun hat-trick yaptığı maçta Fenerbahçe, Konya ağlarına yedi gol bıraktı

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında 47 puanlı lider Fenerbahçe kendi sahası ve seyircisi önünde Konyaspor'u ağırladı.

Sarı-lacivertli ekip rakibine adeta gol olup yağdı ve mücadeleden 7-1 gibi net bir skorla galip ayrıldı. Fenerbahçe'ye üç puanı getiren golleri Edin Dzeko(3), Mert Müldür, Sebastian Szymanski, Michy Batshuayi ve Uğurcan Yazgılı(KK) kaydetti. Konyaspor'un tek golü Guilherme'den geldi.

Fenerbahçe bu galibiyetin ardından 50 puana yükselirken, Konyaspor 18 puanda kaldı. Fenerbahçe önümüzdeki hafta Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak, Konyaspor ise İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak.

DZEKO'DAN İKİNCİ HAT-TRICK

Konyaspor karşısında 11, 32 ve 40. dakikalarda fileleri havalandıran tecrübeli santrfor, Fenerbahçe kariyerinde ikinci defa hat-trick yaptı. 37 yaşındaki oyuncu daha önce ligde oynanan Pendikspor karşılaşmasında rakip fileleri üç defa havalandırmıştı.

TADIC İLK KEZ YEDEK SOYUNDU

Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Dusan Tadic, ligde ilk kez yedek soyundu. Sezona oldukça etkili bir başlangıç yapan ve tüm lig maçlarında görev alan 35 yaşındaki oyuncu, Konyaspor karşısında yedekler arasında yer aldı.

Fenerbahçe'den gövde gösterisi. Dzeko'nun hat-trick yaptığı maçta Fenerbahçe, Konya ağlarına yedi gol bıraktı

YENİ TRANSFER BONUCCI TRİBÜNDE

Fenerbahçe'nin yeni transferi Leonardo Bonucci, Konyaspor maçını tribünden takip etti. Fenerbahçeli taraftarlar efsane İtalyan stopere sevgi gösterisinde ve tezahüratlarda bulundu.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Fenerbahçe-Konyaspor maçı başladı.

11' VAR incelemesinin ardından Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıyı gole çeviren Edin Dzeko, sarı-lacivertli ekibi 1-0 öne geçirdi.

Fenerbahçe'den gövde gösterisi. Dzeko'nun hat-trick yaptığı maçta Fenerbahçe, Konya ağlarına yedi gol bıraktı - Resim : 2

17' Fenerbahçe mutlak bir fırsattan yararlanamadı. Savunmanın arkasına çok iyi sarkan Joshua King, Deniz ile karşı karşıya kaldı ancak vuruşunda top üstten auta gitti.

32' Fenerbahçe'de sahneye yine Edin Dzeko çıktı. İrfan Can Kahveci'nin kafayla indirdiği topta bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Dzeko kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

40' Edin Dzeko'dan hat-trick! Szymanski'nin pasında topu boş kaleye yollayan Edin Dzeko skoru 3-0'a getirdi.

42' Fenerbahçe gollerine devam ediyor. Savunma arkasına sarkıp fileleri havalandıran Mert Müldür farkı dörde çıkardı.

Fenerbahçe'den gövde gösterisi. Dzeko'nun hat-trick yaptığı maçta Fenerbahçe, Konya ağlarına yedi gol bıraktı - Resim : 3

44' Fenerbahçe gol oldu yağıyor. Duvar pasının ardından ceza sahasına giren Szymanski, Deniz'i mağlup ederek skoru 5-0 yaptı.

45' Fenerbahçe, Konyaspor karşısında ilk yarıyı 5-0 önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

55' Fenerbahçe'nin kazandığı frikikte topun başına İrfan Can Kahveci geçti. İrfan'ın vuruşu çerçeveyi bulmadı.

63' Fenerbahçe altıncı golü buldu. Savunmanın hatasını iyi değerlendiren Batshuayi kaleciyi geçip, sarı-lacivertli takımın altıncı golünü kaydetti.

83' Fenerbahçe'den yedinci gol. Cengiz Ünder'in ceza sahasına çevirdiği topu Uğurcan ters bir vuruşla kendi ağlarına yolladı ve skor 7-0'a geldi.

90' Savunmadan seken topu ceza sahası dışından nefis bir vuruşla ağlara yollayan Guilherme skoru 7-1'e getirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin